Tervetuloa Rauhalan Tallille!

Rauhalan Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu Kirkkonummen Luomassa. Tallin toiminnasta vastaa ratsastuksenohjaaja Hanni Andersson.

Maaseudun rauhassa sijaitsevalla idyllisellä tallilla on hyvä ja kannustava ilmapiiri sekä tyytyväiset, luonnonmukaisesta elämästä nauttivat hevoset. Tallilla on iso kenttä, sekä syksyllä 2018 valmistunut täyspitkä maneesi, jossa pääset ratsastamaan max. kuuden hengen ryhmissä koko 20 x 60 m ratsastusalalla!

Tarjoamme opetusta ja valmennusta sekä koulu- että esteratsastuksessa. Lähialueen upeat metsät mahdollistavat luonnonläheiset maastolenkit.

Näillä sivuilla voit tutustua tarkemmin talliin, opetukseen ja tallin hevosiin. Näiltä sivuilta löydät myös hinnaston sekä ajo-ohjeet.

Kun kaipaat lisätietoja tai haluat varata paikkasi tunnille, ota yhteyttä Hanniin. Varmimmin tavoitat Hannin numerosta 0400 992 191. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen hanni.ahtiainen(at)kolumbus.fi. Vapaat tuntipaikat ja ajantasaisen hinnaston löydät aina Hopotista.